Quarantine
Logo Challenge!
Duke marrë parasysh gjendjen aktuale të krijuar si pasojë e COVID-19, dhe masave parandaluese të përcaktuara nga institucionet përkatëse, United Pixels ka marrë një iniciativë duke zhvilluar një Sfidë/ Challenge për gjithë Dizajnerët Grafik. Qëllimi thelbësor është që të krijojm mundësi Dizajnerëve Grafik që të shprehin kreativitetin e tyre gjatë kësaj periudhe dhe njëkohësisht të qëndrojm aktiv duke krijuar projekte kreative për komunitetin tonë.
Sfida/ Challenge:
Sfido veten duke dizajnuar nje llogo për “NetworkPrishtina” - Grup ky që përfshin mbi 21000 mijë anëtar.
Më shumë rreth “Network Prishtina”:
Ne pritje te textit nga NetworkPrishtina
Çmimi për Llogon e përzgjedhur:
One by Wacom
Projekti fitues shpërndahet në @logoinspirations (Komunitet i dedikuar per Dizajner Grafik - 1.1 M Followers)
Si të bëheni pjesë e Sfidës/ Challenge:
Like/ Follow United Pixels Academy
Tag një shok në koment
Posto projektin duke përdorur #unitedpixelschallenge
Çdo projekt duhet të përfshij:
7-10 Artboards (1500x1500px)
Projekti juaj do të vlerësohet nga:
Armend Berisha- Creative Director @ United Pixels
Abdullah Hasani - Creative Director @ Honedon
Arben Kastrati - Creative Designer @ Koperativa
Vlerësimi bëhet në këtë formë:
1-10 Pikë Koncepti
1-10 Pikë Realizimi Teknik
1-10 Pikë Prezentimi
GOOD LUCK!
If you are a creative person we would like to hear from you!
We are constantly looking to unite creative pixels. Send us your portfolio.
You can follow us on: