Florentin Ramabaja - Interview

01 Feb, 2021

Florentin Ramabaja - Interview
	 	 

Florentin Ramabaja - Përshtypja e tij për trajnmin në Dizajn Grafik
UNITED PIXELS: Më shumë rreth Florentinit?
Florentini: Unë jam Florentin Ramabaja , jam student i Dizajnit Grafik  ne Kolegjin AAB. Si i ri kisha  interesim rreth dizajnit grafik dhe me pelqente te mirrem me art dhe fillova rrugetimin tim si nje dizajner grafik. M e ndimen e trajnimit ne United Pixel tani me jam duke punuar si dizajner grafik.
 
UNITED PIXELS:  Si ke ndegju per trajnimin ne UNITED PIXELS ACADEMY? 
Florentini: Për trajnimin Graphic Design se pari e kam pare ne rrjete sociale, pastaj jam interesuar me shume rreth trajnimit ku kam hasur ne kolege te cilet kan kryer trajnimit tek United Pixels dhe po ashtuh me kane sugjeruar edhe mua qe te beje nje trajnim.
 
UNITED PIXELS: Experienca jote gjate trajnimit dhe pershtypja?
Florentini: Qe nga fillmi i trajnimit kam praktikuar pjesen teknike te progameve qe jane baze per nje dizajner grafik. Kam mesuar shume rreth projekteve, problemeve qe hasim ne pune, deri tek realizimi perfundimtar i projektit. Po ashtuh stafi I United Pixel me ka motivuar dhe  ndimuar jashtezakonisht shume edhe jashta trajnimit.
 
UNITED PIXELS: Mendimi juaj per planprogramin dhe menyren e mbarevajtjes se trajnimit?
Florentini: Planprogrami ka qene shume i mire dhe tejet efektiv, kam pasur kohe te majaftueshme per cdo pjes te trajnimit.
 
UNITED PIXELS: Pjesa pas trajnimit (periudha e praktikes)
Florentini: Pas trajnimit ne United Pixels une jam punsuar si dizajner grafik ne kompanin Frixton.
UNITED PIXELS: Qellimi yt afatgjate?
Florentini: Qëllimi im afatgjatë është të aftësohem në këtë profesion dhe të jem një Creative Director.
 
UNITED PIXELS: Kujt ja sygjeron trajnimin e Dizajnit Grafik ne UNITED PIXELS ACADEMY?
Florentini:  Qëllimi im afatgjatë është të avancohem shume si nje dizajner grafik dhe klientet te ndahet shume te knaqur me punen time po ashtuh te  punoj ne kompani te sukseshme apo si freelancer. 
If you are a creative person we would like to hear from you!
We are constantly looking to unite creative pixels. Send us your portfolio.
You can follow us on: