Armend Behluli - Interview

19 Jan, 2021

Armend Behluli - Interview
	 	 

Armend Behluli - Përshtypja e tij për trajnmin në Dizajn Grafik

 

UNITED PIXELS: Me shume rreth Armend Behluli
Armendi: Unë jam Armendi , puna kreative ka qenë gjithmon tërheqëse për mua , kjo është edhe arsya pse kam zgjedhur fushën e dizajnit grafik .
UNITED PIXELS: Si ke ndegju per trajnimin ne UNITED PIXELS ACADEMY?
Armendi: Për dizajnin grafik fillimisht kam dëgjuar në rrjetet sociale (instagram) , pastaj kam kërkuar për kurset që mbajn trajnim te dizajnit grafik dhe kam zgjedhur UNITED PIXEL ACADEMY .
 
UNITED PIXELS: Experienca jote gjate trajnimit dhe pershtypja?
Armendi: Gjatë trajnimit kemi praktikuar pjesën teknike të programeve që janë në planprogram , kemi mësuar shum rreth fushës së dizajnit grafik ,stafi i UNITED PIXEL kan qenë shum motivues në këtë drejtim dhe ambienti ka qenë shum frymëzues .
 
UNITED PIXELS: Mendimi juaj per planprogramin dhe menyren e mbarevajtjes se trajnimit?
Armendi: Organizimi i planprogramit ka qenë shum efektiv, kemi pasur kohën e mjaftueshme për gjdo pjes .
 
UNITED PIXELS:  Pjesa pas trajnimit (periudha e praktikes)
Armendi: Pas trajnimit me ndihmën e UNITED PIXEL ACADEMY  kam vazhduar praktiken në 3DPUNËDORE , ku praktikoj dizajnin grafik .
UNITED PIXELS:  Qellimi yt afatgjate?
Armendi: Qëllimi im afatgjatë është të jem dizajner grafik profesional. 
 
UNITED PIXELS:  Kujt ja sygjeron trajnimin e Dizajnit Grafik ne UNITED PIXELS ACADEMY?
Armendi:  Trajnimin e Dizajnit Grafik ja sygjeroj të gjith atyre që ju pëlqen puna kreative , për pjesen teknike do kujdeset UNITED PIXEL ACADEMY.If you are a creative person we would like to hear from you!
We are constantly looking to unite creative pixels. Send us your portfolio.
You can follow us on: